Jdi na obsah Jdi na menu

Financování

ZPŮSOB FINANCOVÁNÍ VÝSTAVBY DOMU 

 

Platba domu formou záloh. Výstavba domu je rozdělena do 5-7 částí a před každou částí je záloha. Toto je nejrozšířenější způsob financování výstavby. 

 

Pomůžeme Vám zajistit výhodnou hypotéku:

SVĚŘTE ODBORNOU PRÁCI DO RUKOU ODBORNÍKŮ

Častokrát se zákazníci vydávají do banky žádat o hypotéku na "vlastní pěst".  Nejprve navštíví svoji banku, kde se dozví její podmínky a pokud je přijmou, musí dál hrát její hru na jejím hřišti. Když klient není spokojen s nabídkou své banky nebo vůbec nepochodí se svou žádostí, navštíví v blízkosti další pobočku jiné banky, kde se dozví další pouze standardní podmínky. Složitě zjišťují, jaké všechny dokumenty mají předložit pro schválení úvěru. A tak se vyčerpávají hned v počátku výstavby rodinného domu. Mrhají své drahé síly namísto, aby se soustředili na mnohem důležitější věci - "jako například jak by měl jejich nový dům vypadat" aby splňoval jejich rostoucí nároky.

 

Přitom je tady služba odborného bankovního poradce, který stále sleduje vyvíjející se situaci na trhu hypoték. Ví, kam až mohou banky zajít a tak dokáže nabídnout nejlepší podmínky a bonusy (odhad zdarma apod.) právě pro Vás. Je schopen jednat za Vás s bankou, aby se hrála sice na jejich hřišti ale Vaše hra. Poté jednoduchou a srozumitelnou cestou Vám přetlumočit, co budete potřebovat a ve spolupráci s dodavatelem stavby zajistit potřebné dokumenty. Vedle nejnižších nákladů na hypotéku je potřeba také zajistit, aby banka peníze z hypotéky ochotně a bez problémů uvolňovala. To vše navíc pro Vás zcela ZDARMA.

Náš poradce Vám usnadní práci.

 

Kontakt na odborného bankovního poradce:

Ing. Radek Pugner
klíčový partner - hypoteční specialista

Mobil: +420 605 149 000